VoetbalPortaal.nl - Registratie

Door het bezoeken van “VoetbalPortaal.nl” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “VoetbalPortaal.nl”, “https://voetbalportaal.nl”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “VoetbalPortaal.nl” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “VoetbalPortaal.nl”. Blijf je gebruik maken van “VoetbalPortaal.nl”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum maakt gebruik van Open Source Software, gelicensieerd onder “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”). VoetbalPortaal maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. VoetbalPortaal is op geen enkele manier verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag, noch verantwoordeijk voor hetgeen leden op VoetbalPortaal plaatsen: dat is de eigen verantwoordelijkheid van de leden. Dit geldt ook voor berichten waarin plaatjes worden gedeeld waar copyright op staat: dit is de verantwoordelijkheid van de schrijvers op VoetbalPortaal. Wij zullen ons best doen om deze per direct te verwijderen zodra we daar een melding van krijgen, maar kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade. Door lid te worden op VoetbalPortaal ga je impliciet en expliciet akkoord met alle regels.

Leden verklaren geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van het eigen land, het land waar “VoetbalPortaal.nl” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “VoetbalPortaal.nl” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “VoetbalPortaal.nl” niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.