Welkom op VoetbalPortaal

Wil je ook meepraten over het Turks voetbal en al het andere voetbal in de wereld?

Registreer je dan volledig gratis en doe mee!

Ik wil lid worden

Donald Trump For President!

Discussie in 'Discussie-Algemeen' gestart door Ibrahim Paşa, 29 juli 2015.

 1. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  De Amerikaanse presidentsverkiezingen waren erg saai en voorspelbaar totdat ene Donald Trump zich onverwachts kandidaat stelde.Hij raast momenteel als een vuurstorm door het politieke landschap. Zijn kandidatuur doet de amusementswaarde van electorale marathon flink stijgen.

  Hij beledigd de ene kandidaat na de andere en is zeer recht voor zijn raap. De Amerikaanse mainstream-media wisten niet hoe ze moesten reageren en ook alle andere kandidaten stonden versteld.

  [​IMG]

  Trump spreekt het taal van de volk, is politiek-incorrect, komt met directe oplossingen en is erg grof. Zo durfde hij het aan om John McCain (die overal te koop loopt met zijn oorlogsverleden) een nep-held te noemen en Mexicaanse immigranten als drugsgebruikende verkrachters neer te zetten en Rick Perry (presidentskandidaat) is volgens hem een bedelaar die hem om geld kwam vragen enkele jaren geleden.

  Het mooie aan Donald Trump vind ik dat ie financieel onafhankelijk is en geen sponsors heeft die zijn campagnes financieren. Hij is miljardair en doet alles met zijn eigen geld. Hij is dus niet om te kopen door bijvoorbeeld de Israëlische of Armeensche lobby. Alle andere kandidaten hebben de mond vol van 'Ik zal alles doen om Israël te beschermen' of 'We zullen Israël nooit in de steek laten' maar Trump is de eerste presidentskandidaat na 1948 die niets over Israël heeft gezegd in zijn campagne.

  Daarom kan hij echt doen wat ie wil en is ie aan niemand verantwoording schuldig behalve aan de kiezer. Terwijl traditioneel gezien alle Amerikaanse presidenten (behalve Thomas Jefferson, Woodrow Wilson en JFK) trekpoppen zijn van de multinationals.

  Het volk en publiek houdt van Trump en vinden hem een realistische kandidaat. Hij brengt een frisse wind en dat zien we ook in de peilingen want hij staat fier bovenaan. De Amerikaanse mainstream-media zijn daarom in paniek geraakt en ze pluizen nu zijn hele verleden uit om hem aan te vallen en voor paal te zetten. Ook de Israëlische media valt hem van alle kanten aan. Verschillende zenders zijn gestopt met het uitzenden van zijn modeshows.

  Enkele uitspraken van Trump in zijn campagne:

  -'Een extreem betrouwbare bron belde naar mijn kantoor om te vertellen dat het geboortecertificaat van Obama nep is.'

  - 'De Irak-oorlog was een blunder. We hebben er niets bereikt. Zoveel mensenlevens, geld en materiaal is er verloren gegaan.'

  -'John McCain is een held omdat hij gevangen is genomen. Ik hou meer van mensen die niet gevangen worden genomen.'


  -'Door onze inmenging in Irak hebben we overal in het Midden-Oosten monsters geschapen. We hebben Irak cadeau gedaan aan Iran.'

  -'Het enige verschil tussen mij en de andere kandidaten is dat ik eerlijker ben en mijn vrouwen mooier zijn.'

  -'China heeft ons failliet gemaakt. Economisch gezien verslaan ze ons op alle punten.'

  -'Mexicaanse immigranten nemen drugs en criminaliteit met zich mee. Het zijn verkrachters, en sommigen – neem ik aan – zijn goede mensen.'

  -'Iedere burger heeft het recht om wapens te dragen en zichzelf te verdedigen tegen een agressieve overheid.'


  -'Ik heb niemands geld nodig. Ik heb geen lobbyisten of sponsors nodig. Het maakt me niet uit, ik ben rijk.'


  -'Mexico stuurt ons geen docenten, artsen, advocaten of timmermannen. Ze sturen ons drugsgebruikende verkrachters en criminelen.'

  -'We geven ISIS humvee's en wapens en daarna bombarderen we ze. Dit is een blunder.'

  -'Ik zal zorgen dat er overal werk komt. Onze bruggen, wegen, spoorlijnen en dammen zijn verouderd en vallen uit elkaar omdat al het geld naar tanks en vliegtuigen gaat.'


  [​IMG]


  Als VP doe ik daarom een beroep op jullie om Donald Trump te steunen. Hij is onafhankelijk en niet om te kopen door de AIPAC (Israëlische lobby) of de grote Amerikaanse multinationals. Met Trump aan het roer kan er echt vrede komen in de wereld, omdat Trump anti-oorlog is (hij vocht ook niet mee in de Vietnam-oorlog en was er faliekant tegen) en oorlog voeren slecht vind voor de handel, want hij is en blijft een zakenman in hart en nieren die het van niets tot iets geschopt heeft zonder een rijke pappie.

  Donald Trump For President !
   
  #1 Ibrahim Paşa, 29 juli 2015
  Laatst bewerkt: 29 juli 2015
 2. Arslan

  Arslan
  Expand Collapse
  Galatasaraylı

  Lid geworden:
  12 januari 2006
  Berichten:
  36.327
  Leuk Bevonden:
  4.105
  Trump is zeer amusant maar zorgt er alleen maar voor dat de Democraten makkelijk gaan winnen.

  Het ziet er sowieso slecht uit voor de GOP. Sinds Obama is de niet blanke stem blijvend gemobiliseerd. Zwarten en Latino's hebben door zijn verkiezing gezien dat hun stem wél degelijk telt.

  Trump bevestigt met zijn tirades tegen immigranten het beeld van de xenofobe GOP. En met een alsmaar groeiende Latino-bevolking is dat een uitermate slechte zet voor de presidentsverkiezingen van 2016. Maar de GOP -top kan niks tegen Trump doen. Deze dreigt namelijk als onafhankelijk kandidaat deel te nemen en in dat geval kunnen de Republikeinen helemaal inpakken.
   
  • Like Like x 1
 3. Florya

  Florya
  Expand Collapse
  Swiss Guard
  Moderator

  Lid geworden:
  8 september 2006
  Berichten:
  18.920
  Leuk Bevonden:
  3.934
  Ileride Amerika'ya yerleşmek isteyen Türk kökenli Belçikalilara şimdiden para varmiymiş?
   
 4. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  [​IMG]
   
  • Like Like x 1
 5. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  [​IMG]
  Trump aan kop in peiling presidentsverkiezingen

  De Amerikaanse miljardair Donald Trump doet het ondanks zijn fel omstreden uitspraken goed in opiniepeilingen. In een peiling onder mogelijk Republikeins stemmende kiezers sprak 24 procent zijn voorkeur voor Trump uit.

  De peiling werd gehouden in opdracht van de Washington Post en omroep ABC.

  Op de tweede plaats eindigde in de peiling de gouverneur van de staat Wisconsin, de Republikein Scott Walker met dertien procent.

  De Republikeinse ex-gouverneur van Florida, Jeb Bush, kreeg de steun van slechts twaalf procent van de ondervraagden.

  Trump strooit met beledigingen aan het adres van onder anderen Amerikanen van Mexicaanse komaf en Republikeinse kopstukken zoals Mitt Romney, Rick Perry en John McCain.

  Veteraan
  De peiling is volgens de The Washington Post gehouden net voor in het nieuws kwam dat Trump veteraan McCain grof had beledigd over diens tijd als krijgsgevangene in de Vietnam-oorlog.

  Er hebben zich al vijftien Republikeinen aangediend als presidentskandidaat en verwacht wordt dat er meer volgen.

  De partij moet 18-21 juli volgend jaar de presidentskandidaat en diens plaatsvervanger kiezen op de Nationale Republikeinse Conventie in Cleveland. In november dat jaar zijn er presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.
   
 6. Gopher

  Gopher
  Expand Collapse
  Veelbelovend Talent

  Lid geworden:
  20 februari 2015
  Berichten:
  259
  Leuk Bevonden:
  119
  Fav. clubs:
  Gophers
  Dit is onder republikeinen. Die hebben geen eens een kandidaat die erboven uitsteekt. Als hij daadwerkelijk kandidaat wordt voor het presidentschap zullen de democraten makkelijk winnen. Ze zullen de swing states veel makkelijker krijgen.
   
 7. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  Met die laatste uitspraken over die Democratische excuus-moslims heeft ie zich alleen maar een slechte dienst bewezen. Precies nu Wikileaks allerlei emails met geheime informatie over de Clintons lekt.

  Man, man, man, had nou een weekje je grote muil gehouden. Met je eigen handen geef je die moordenaar van miljoenen Iraakse baby's het presidentschap.

  Kritiek op Trump groeit na uitspraken over ouders gesneuvelde moslim

  [​IMG]

  De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump krijgt steeds meer kritiek op zijn negatieve uitlatingen over twee ouders van een gesneuvelde Amerikaanse soldaat. De moslims spraken vorige week op de Democratische conventie.

  De ouders van de onderscheiden soldaat Humayun Khan, die twaalf jaar geleden sneuvelde, vielen Trump aan op zijn uitlatingen over moslims.

  De miljardair heeft tijdens de campagne geroepen dat hij alle moslims de toegang tot de VS wil ontzeggen. Khizr en Ghazala Khan vroegen Trump of hij de grondwet wel gelezen had en welke opofferingen hij voor zijn land had gedaan.

  In een interview reageerde Trump zeer gepikeerd. Hij stelde dat de moeder van de militair zweeg omdat zij "vermoedelijk niets mocht zeggen" en stelde dat hij zich heel hard inzet voor veteranen. Hij stelde net zoveel opofferingen te hebben gedaan voor zijn land als kapitein Khan en vond dat de twee moslims niet het recht hadden hem aan te vallen op zijn kennis van de grondwet.

  Goed fatsoen
  Deze reactie leidde tot een stormvloed van kritiek op Trump. Maandag eiste de Gold Star-organisatie, waarin nabestaanden van gesneuvelde gedecoreerde militairen zich hebben verenigd, dat de Republikeinse presidentskandidaat publiekelijk zijn excuses maakt voor de uitlatingen.

  "Dit heeft niets meer te maken met politiek, dit gaat om goed fatsoen", stellen 23 ouders in een open brief. "Het soort fatsoen dat Trump afserveert als politieke correctheid."

  Veteranen
  Eerder stelde ook de organisatie van Veteranen van Buitenlandse Oorlogen, waarbij zich 1,7 miljoen veteranen hebben aangesloten, dat Trump veel te ver was gegaan.

  Ook de prominente Republikeinse John McCain, zelf een gedecoreerd veteraan, haalde hard uit naar Trump om zijn kritiek op de Khans. De leider van de Republikeinen in de senaat liet zondag al weten dat de gesneuvelde militair "een Amerikaanse held” is. Hij voegde daar aan toe dat "een reisverbod voor alle gelovigen van één religie indruist tegen alle Amerikaanse waarden ".


  De officiële woordvoerder van de campagne van Trump wilde maandag geen commentaar geven. De presidentskandidaat zelf heeft op Twitter beklemtoond dat het verhaal niet gaat om "Mr Kahn, die nu allemaal interviews geeft. Maar om het radicale islamterrorisme in de VS. Wordt wijs!"

  http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/43...eit-uitspraken-ouders-gesneuvelde-moslim.html
   
 8. Eros

  Eros
  Expand Collapse
  Galatasaraylı

  Lid geworden:
  27 januari 2007
  Berichten:
  15.153
  Leuk Bevonden:
  744
  Fav. clubs:
  Galatasaray
  Fav. speler:
  Felipe Melo
  Als hij aan kop staat, is dat wat het volk wil. Dat heeft niks te maken met Trump, maar dan met de mensen.

  Zaten trump secilmez ki, zo werkt het niet. Hij is een bliksemafleider zodat de ander 'in godsnaam gelukkig' wordt gekozen, dat is het systeem. hersey o kiside baslayacak zaten
   
 9. Ayhan

  Ayhan
  Expand Collapse
  Galatasaraylı

  Lid geworden:
  8 maart 2015
  Berichten:
  2.246
  Leuk Bevonden:
  550
  Fav. clubs:
  galatasaray
  Fav. speler:
  arda
  Hillary Clinton: Daesh, Ebola and Russia are America's greatest threat.

  hoewel ik Trump een malloot vind, heb ik liever hem dan Clinton

  clinton is een zeer gevaarlijk individu, ze doet me denken aan bush (dit zag je ook in haar lobbygedrag voor de oorlog in syrie en libie)
   
  • Like Like x 1
 10. Ayhan

  Ayhan
  Expand Collapse
  Galatasaraylı

  Lid geworden:
  8 maart 2015
  Berichten:
  2.246
  Leuk Bevonden:
  550
  Fav. clubs:
  galatasaray
  Fav. speler:
  arda
  ofwel kies je voor een racist die enkel binneshuis de economie zal trachten te doen opfleuren

  ofwel voor iemand die er niet voor terugdeinst om verder te gaan met de oorlogpolitiek

  een groot dilemma, maar als ik amerikaan was zou ik voor trump kiezen. ik ben al die nutteloze oorlogen kotsbeu
   
 11. Florya

  Florya
  Expand Collapse
  Swiss Guard
  Moderator

  Lid geworden:
  8 september 2006
  Berichten:
  18.920
  Leuk Bevonden:
  3.934
  Millet niye Trump seçilirse savaş olacağini saniyor.
   
 12. Longhorn

  Longhorn
  Expand Collapse
  Basisspeler

  Lid geworden:
  9 januari 2015
  Berichten:
  1.013
  Leuk Bevonden:
  333
  Fav. clubs:
  U.C. AlbinoLeffe
  Fav. speler:
  Gabriel Batistuta
  Commentaar hierop, @Ibrahim Paşa?

   
  • Dislike Dislike x 1
 13. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  De bloedlijnen van de Clintons zijn belangrijker voor de troon dan die van selfmade-man Trump.

  Trump werd in het begin bij de Republikeinse onderlinge race zwaar voorgetrokken en opgehemeld in de media, zodat de serieuze Republikeinse tegenstanders als Jeb Bush, Rand Paul en Ted Cruz uitgeschakeld zouden worden.

  Het was het doel van AIPAC (die bepaalt wie wint) om Trump de tegenstander laten te worden van Hillary, zodat zelf de grootste anti-Clinton-Republikein uit noodzaak voor Hillary zou kiezen.

  Nu zie je ook dat zelfs de Republikeinen zich tegen Trump keren, alles loopt volgens plan.
   
 14. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  Donald Trump: ''Kritiek op Turkije is onterecht. President Erdogan heeft alle recht om schoon schip te maken in zijn land. Wij zouden hier hetzelfde doen als onze officieren en soldaten met ISIS zouden sympathiseren en een coup wilden plegen.''

  [​IMG]

  Adam gibi adam!

  Clinton mafyasi ve tum medya sana karsi ama insallah sen secilirsin cunku halk senden yana !
   
 15. Ender

  Ender
  Expand Collapse
  Veelbelovend Talent

  Lid geworden:
  10 oktober 2016
  Berichten:
  46
  Leuk Bevonden:
  10
  Fav. clubs:
  Galatasaray
  Fav. speler:
  Shevchenko
  Trump is de perfecte marionet om de mensen te misleiden. Trump is echt een man die puur uit is op geld, het niet betalen van zijn belastingen zijn daar een voorbeeld van. Wanneer Hillary zal winnen zal Trump mooi zijn miljoenen meeslepen die zal krijgen van de hogere elite.

  Trump is niks meer dan een afleiding. De meerendeel van Amerika wou ook een zwarte president, en wie kwam er opeens opdagen? Barrack Obama.

  Pure poppenkast dat wordt bestuurd door de elite van Amerika.
   
 16. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  Trump kazandi.

  Dedigim cikti, hepiniz yarrak oldunuz.

  Bundan sonra benimle konusunca uslu durun, yerinizi bilin.
   
 17. Mariachi

  Mariachi
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  4 november 2007
  Berichten:
  13.462
  Leuk Bevonden:
  2.194
  Müslümanlar hakkında söylediklerini nasıl değerlendiriyorsun? Düşüncelerin ne?
   
 18. Coltus

  Coltus
  Expand Collapse
  Basisspeler

  Lid geworden:
  5 november 2016
  Berichten:
  1.146
  Leuk Bevonden:
  285
  Trumpun yenmesine 5 oran veriyordu Unibet.
   
 19. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  Hij had het over die miljoenen Syrische asielzoekers waar een hoop extremisten tussen zitten, daar wou hij een ban op. En hij noemde de radicale Islam levensgevaarlijk en dat is het ook.

  Niets mis met deze uitspraken.

  Trump heeft geen oorlogen gevoerd tegen islamitische landen als Irak, Libie, Syrie, Afghanistan en Somalie en ook geen miljoenen moslims vermoord. De Clintons en de Bushes deden dat wel.

  Trump is een selfmade-man, totaal onafhankelijk en puur gekozen door het volk. Hij heeft zijn hele campagne met zijn eigen middelen gefinancierd en wat donaties van burgers. Geen enkele bedrijf heeft hem gesponsord en geen enkele krant of zender stond achter hem.

  Hij was helemaal ALLEEN.

  Iedereen stond achter Clinton. Elke krant, zender, radio, elke sponsor, multinational, holding etc.

  Het was de bedoeling om Jeb Bush tegen Hillary Clinton te laten strijden. Trump stak daar een stokje voor met zijn late kandidatuur en kegelde Jeb Bush uit de race. Iedereen in de Republikeinse Partij keerde zich tegen hem. Zelfs hardcore Republikeinen uit het Congres en de Senaat.

  Heel Hollywood stond achter Clinton, behalve Clint Eastwood.

  Clint Eastwood was de enige ster die achter Trump stond.

  Yani Aziz'in gibi, hepsi pavali kopekler.

  Amerika'da bir devrim oldu. Ve simdi Trump'e suikast kuracaklar. Cumhurbaskani olmayacak. Erdogan'ida yakinda vuracaklar.

  Trump noemde in zijn campagne de Clintons ''corrupt'', beschuldigde ze van ''landverraad'', deed alle Amerikaanse media af als ''manipulerend'' en zei dat de oorlogen in het Midden-Oosten ''triljoenenverslindende nutteloze avontuurtjes'' waren.

  Hij noemde de acties van Erdogan na de coup ''terecht en gerechtvaardigd'' en zei dat Rusland goede zaken deed in Syrië tegen de terreur en noemde ISIS een ''creatie van Obama en de Clintons''.

  Amerika tarihinde bukadar sert ve dobra dobra konusan ve iktidari tehdit eden bir aday gorulmemistir JFK'den sonra.

  Trump, Erdogan, Putin, Duterte, Xi Jinping, Morales, Maduro, Assad. Bunlarin hepsi olecek. Ya darbe sayesinde ya suikast.

  Roma ve Londra'daki papa familyasi dengelerin bozulmasina asla izin vermez.


  Trump noemt rapport van CIA over Russische hackers 'belachelijk'
  Gepubliceerd: 11 december 2016

  [​IMG]

  Trump gelooft naar eigen zeggen niets van de conclusie van een CIA-rapport dat Rusland hackers heeft ingeschakeld om Trump aan een verkiezingsoverwinning te helpen.


  ''Het is belachelijk. Het is een excuus. Ik geloof er niets van", aldus Trump zondag in een interview met Fox News.


  Volgens Trump is het rapport een 'excuus' van de Democraten na de verkiezingsnederlaag van Hillary Clinton. "Elke week is er weer een ander excuus. We hebben een geweldige, vernietigende overwinning geboekt, zoals je weet, in het kiescollege."

  Maar zowel Democratische als Republikeinse parlementsleden willen een grondig onderzoek naar de conclusie van het rapport. In een gezamenlijke verklaring noemen Republikeinse en Democratische senatoren een Russische bemoeienis in de Amerikaanse verkiezingen ''alarmerend''.

  Washington Post meldde zaterdag op basis van bronnen dat de CIA in een nieuw rapport concludeert dat Rusland zich in de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gemengd om Trump te helpen, en niet alleen om het geloof in het verkiezingsproces te ondermijnen.

  Trump
  Donald Trump liet al kort na de berichtgeving in de Washington Post weten dat hij geen vertrouwen heeft in de conclusies van de inlichtingendiensten. "Dit zijn dezelfde mensen die zeiden dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens had."

  http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/43...rt-van-cia-russische-hackers-belachelijk.html
   
 20. Ibrahim Paşa

  Ibrahim Paşa
  Expand Collapse
  Beşiktaşlı

  Lid geworden:
  12 augustus 2011
  Berichten:
  9.542
  Leuk Bevonden:
  2.036
  Fav. clubs:
  SS Lazio Roma
  Fav. speler:
  Giorgos Katidis
  Inlichtingendiensten VS proberen Trump opnieuw te overtuigen
  Door: Gert Jan Rohmensen − 06/01/17, 12:56 − bron: REU,AP,ANP,Wired
  [​IMG]

  Donald Trump krijgt vandaag van de Amerikaanse inlichtingendiensten een briefing over de bewijzen voor de Russische inmenging tijdens de presidentsverkiezingen. Trump heeft de betrokkenheid van Rusland bij de computerinbraken in de VS tot nu toe gebagatelliseerd, maar de nationale inlichtingenchef James Clapper zei gisteren opnieuw ervan overtuigd te zijn dat Moskou erachter zit.

  De Amerikaanse inlichtingendiensten en de aanstaande Republikeinse president Trump bekvechten al vele weken over de vraag of Rusland de hand heeft gehad in de inbraken in de computers van de Democratische Partij en in de mails van John Podesta, de campagnechef van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton.

  Volgens de inlichtingendiensten zijn daar duidelijke aanwijzingen voor - die nog niet openbaar zijn gemaakt, maar Trump heeft de beschuldigingen steeds in twijfel getrokken en kwam vaak met tegenstrijdige reacties. Hij stelde dat Rusland er misschien achter zou kunnen zitten, maar het kon ook China zijn, of zelfs de Democraten zelf.

  Trump, die de Russische president Poetin meermalen heeft geprezen en zichzelf 'een grote fan' van de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft genoemd, heeft op geen enkel moment aangedrongen op een diepgaand onderzoek naar de computerinbraken.

  Dit niet alleen tot ergernis van de Democraten, maar ook van een aantal Republikeinse partijgenoten van Trump. Ook analisten in de VS hebben hun verbazing hierover uitgesproken, zoals Susan Hennessy, voormalig advocaat bij het Nationale Veiligheidsagentschap NSA en nu werkzaam als onderzoeker bij de denktank Brookings Institution.

  "Dit zijn niet de uitlatingen van iemand die deze zaak tot op de bodem wil uitzoeken", aldus Hennessy tegen de website Wired. "Het is bijna of hij niet geïnteresseerd is in de waarheid, alsof het hem niet uitmaakt of het gebeurd is of niet. Van dingen die hem politiek niet goed uitkomen ziet hij de waarde van het begrijpen ervan niet in."

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39682/nbs...VS-proberen-Trump-opnieuw-te-overtuigen.dhtml
   

Deel deze pagina!

Momenteel bekijken (Leden: 0, gasten: 0) actieve gebruikers dit onderwerp